Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Білоруських офіцерів, які не хочуть воювати проти українців, замінили росіянами

Президент білорусі повністю підтримує наджорстокий напад росії на українців, а от самі мешканці цієї країни навпаки часто  виступають на підтримку України. Один із білоруських громадських діячів навіть заявив, що у білоруських військових частинах непокірних офіцерів замінили росіянами.

Пише Інформатор, посилаючись на 24 канал.

Чимало військових білорусі, зокрема й самі офіцери, виступили проти участі у війну проти нашої держави. Про це розповів білоруський громадський діяч, лідер організації “Молодий Фронт”, боєць Полку Кастуся Каліновського Денис Урбанович під час круглого столу “Білоруська Платформа: публічна розмова про майбутнє”.

За словами офіцера елітної військової частини, з яким спілкувався Денис Урбанович, восени минулого року у 3–4 військових частинах ледь не піднявся бунт. Білоруське командування вирішило замінити тих, хто може перечити його наказам.

“Лукашенко те все підсумував і зрозумів, Росія так само зрозуміла, і швиденько замінили весь офіцерський склад,” – сказав білоруський громадський діяч.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору