Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У двох жінок з Косівщини вкрали гроші з банківських карток

10 лютого одразу дві жінки з Косівщини звернулись до поліції через аферистів. 43-річну косівчанку ошукали інтернет-шахраї, а 61-річну жительку району – телефонні.

Інформатор розповідає деталі, посилаючись на поліцію області.

В першому випадку 20 тисяч гривень втратила мешканка Косова. Вона створила оголошення про продаж одягу в Інтернеті. Невдовзі їй написала невідома особа на мобільний телефон та повідомила, що хоче придбати товар за допомогою «OLX-доставки» та скинула посилання. Жінка перейшла за лінком, вписала свої банківські дані і за лічені хвилини з її рахунку зникли кілька тисяч.

До іншої жінки зателефонували, представившись працівником банку. Їй повідомили, що розрахункову карту заблоковано і  запропонували відновити карту через мобільний додаток. Прикарпатка ввела персональні дані та підтвердила операцію, що надійшла в повідомленні від шахрая. Відтак з банківського рахунку жінки зникли понад 16 тисяч гривень.

Косівські правоохоронці розпочали кримінальні провадження. Поліцейські Прикарпаття вкотре закликають громадян бути обачними.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору