Інформатор Коломия

ВЛАДА

ТОВ Станіславський продав ліцею хліб по 250 грн за штуку

Закупівля хліба для ліцею Обертина відбувалась без електронних торгів. Відтак єдиний учасник – ТОВ “Станіславський” продав 100 одиниць по 250 грн за кожну.

У дивній закупівлі розбирався Інформатор.

17 листопада 2022 року відбулась закупівля хліба для ліцею в Обертині. Єдиний учасник і переможець – ТОВ “Станіславський” не знизив ціну ні на гривню і продав 100 шт за 25 тис грн.

Ми могли б сподіватися на технічну помилку в документації, але від часу закупівлі минуло 3 місяці й жодних додаткових угод чи зауважень по закупівлі немає.

Хто стоїть за ТОВ “Станіславський”

До листопада 2020 року мер Коломиї Богдан Станіславський був директором ТзОВ “Станіславський”. Підтвердження цьому можна знайти на офіційному сайті Коломийської міської ради у біографії міського голови.

З 4 листопада 2020 року управління перейняв, очевидно, син – Олег Богданович Станіславський. Серед засновників частки також мають Любов Василівна Станіславська (перша леді Коломиї) та їхній син Юрій.

Цікаво, що в інших закупівлях ТОВ “Станіславський” продавав хліб по звичній ціні – 17, 27 грн. До прикладу саме така ціна була для Тлумацького ліцею №1, де закупили 70 хлібин за 1209 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору