Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Які ціни на квіти у Коломиї перед Днем закоханих?

Букет свіжих квітів залишається одним із найпопулярніших подарунків на свято усіх закоханих. Зазвичай 14 лютого у квіткових крамницях зростає попит, а разом з тим може піднятися і ціна.

Скільки коштують квіти у Коломиї 13 лютого – вирішив дослідити Інформатор.

Варіантів для створення квіткової композиції для коханої людини безліч. До слова, флористи радять вибирати яскраві квіти, щоб вони контрастувати з навколишнім пейзажем. Ми звернули свою увагу більше на традиційні троянди та тюльпани, а також готові букети.

Отож, сьогодні у магазинах на квітковому ринку один тюльпан коштує 40 гривень. З трояндами ситуація буде складніша. Їх вартість переважно залежить від сорту та від довжини стебла. Ціна стартує від 50 грн і до 120 грн за одну квітку. Кольорова гамма надзвичайно велика. Є навіть патріотичні троянди.

Також гарним варіантом для подарунку стане складений букет. Можна придбати в корзині або просто в папері. Невеличкий букет обійдеться в 180-380 грн, а більший – від 300 і до 1300 грн. 

Більше цін знайдете на фото

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору