Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Знайшли водія Mercedes-Benz, який збив жінку на переході у Коломиї та втік

На вихідних на вулиці Мазепи у Коломиї трапилась аварія, де постраждала 29-річна коломиянка. Водій збив її на пішохідному переході і втік з місця події. Поліцейським вдалося знайти винуватця ДТП.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Водій їхав в напрямку центру міста та наїхав на 29-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході неподалік поліклініки. Але керманич не допоміг постраждалій, а втік з місця події у невідомому напрямі. Мешканка Коломиї отримала численні травми та була госпіталізована в реанімаційне відділення Коломийської ЦРЛ.

Водія та його автомобіль “Mercedes-Benz ML 350” встановили коломийські правоохоронці. Іномарка була припаркована за кілометр від місця події без номерних знаків, з характерними пошкодженнями передньої частини. Винуватцем ДТП виявився 44-річний коломиянин. Він повідомив, що перебував у шоковому стані, тому покинув місце події.

У водія відібрано кров для проведення експертизи на вміст алкоголю в крові.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчими розпочато кримінальне провадження.  Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку підозри. Суд обере йому запобіжний захід.

Поліція нагадує, якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції.
Свідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору