Інформатор Коломия

ГРОШІ

Американське оптичне обладнання для захисників можна придбати у Коломиї в магазині ATN

Приціли, тепловізори, біноколі, монокуляри та інша професійна оптика, що здатна наблизити нашу перемогу, – це все магазин ATN у Коломиї. 

У Коломиї магазин ATN діє від березня 2022 року. З того часу сотні українських захисників отримали таке необхідне оптичне обладнання для ефективного захисту та блискучій відсічі ворогу.

Тепер на американську професійну оптику не треба чекати місяцями – на складі у Коломиї є всього і вдосталь. А якщо треба в більшій кількості, то за добу все необхідне буде доставлене з центрального складу до нашого міста.

В асортименті: 

  • цифрові приціли день-ніч;
  • тепловізійні приціли
  • тепловізійні монокуляри
  • тепловізійні біноклі
  • цифрові біноклі день-ніч із вбудованим далекоміром

Адреса: м. Коломия, вул. Шухевича, 59

Телефон: 066 57 55 817

Сторінка у FacebookТУТ

Монокуляр ATN OTS XLT 160 2.5-10X

Компанія ATN була заснована у 1995 році і стала провідною компанією у галузі технічної оптики. У компанії працює близько 350 співробітників.

Компанія є розробником цифрової інтелектуальної оптики з роздільною здатністю 4K для роботи вдень та вночі, а також тепловізійної оптики для нічних операцій. Оптика підходить для мисливців, любителів активного відпочинку, військових та правоохоронних органів.

ATN є одним із найбільших постачальників тепловізорів для Збройних сил України. З початку війни в Україні (з 2014 року) ATN поставило 6900 тепловізійних прицілів, 500 біноклів та 3250 цифрових прицілів «день-ніч» (це цифровий приціл для роботи вдень, але з додатковою можливістю бачити ще в сутінках). ЗСУ отримали від компанії ATN тепловізорів на суму $13,2 млн.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору