Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї оголосили прийом творів на здобуття премії Тараса Мельничука

Щороку в Коломиї визначають лауреатів літературної премії імені Тараса Мельничука. Триває прийом документів.

Інформатор ділиться деталями, посилаючись на Коломийську міську раду.

Комісія приймає документи і літературні твори до 1 квітня в управлінні культури та туризму міської ради (вул. Театральна, 27). Телефон для довідок: (03433) 4 72 73.

Деякі пункти Положення про Коломийську міську літературну премію імені Тараса Мельничука:

1. Премія присуджується щорічно окремим авторам України за високохудожні літературні твори, видані впродовж 2-х попередніх календарних років і не відзначалися іншими преміями.
2. Подання-рекомендація у вигляді протоколу або звернення направляється на розгляд Комісії з присудження Коломийської міської літературної премії імені Тараса Мельничука (до подання-рекомендації додається не менше, ніж 5 примірників кожної книги).
3. У поданні-рекомендації на присудження Премії зазначаються конкретні заслуги особи її літературна діяльність, художня цінність творів, що стали підставою для порушення клопотання про присудження Премії.
4. Прийом документів і літературних творів для розгляду та участі в конкурсі здійснюється Комісією до 1 квітня поточного року після публікації в засобах масової інформації
5. Розгляд подань-рекомендацій і допуск кандидатів до участі в конкурсі на присудження Премії проводиться до 15 квітня на засіданні Комісії шляхом обговорення та відкритого голосування, про що повідомляється в засобах масової інформації.
6. Остаточне рішення про присудження Премії приймається на засіданні Комісії шляхом таємного голосування. Протокол засідання направляється на
затвердження виконавчого комітету Коломийської міської ради у червні поточного року. Рішення Комісії носить дорадчий характер.
7. Розмір Коломийської міської літературної Премії визначається щорічно виконавчим комітетом Коломийської міської ради за пропозицією Комісії.
8. Премія присуджується одному авторові і лише один раз. Премія може присуджуватися посмертно. Диплом, Знак лауреата і Премія, якими нагороджено посмертно, вручаються його родині.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору