Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині жінка відзначила 100-літній ювілей

За століття наш світ змінився до невпізнаваності. І Софія Петрівна Яківчук з Коршівської громади бачила ці зміни. 15 лютого жінка відсвяткувала поважний ювілей – 100 років.

Довідався Інформатор на сторінці Коршівської ОТГ.

Довгожителька народилась 15 лютого 1923 року в селі Жукотин. Пані Софія дала життя двом донькам, у неї з’явилося четверо внуків, п’ятеро правнуків та двоє праправнуків. Софію Петрівну називають сильну духом людину. Односельчани знають її, як сповнену оптимізму та щирості жінку. Завдяки вмінню радіти життю, ювілярка сприймає невдачі лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

“Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювілярки, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості”, – пишуть на сторінці громади.

Софію Петрівну прийшли привітати рідні та представники місцевої влади. Інформатор також приєднується до всіх привітань та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік під мирним небом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору