Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Роботи із родзинкою: художниця родом з Коломиї поєднує несумісні матеріали

Майстриня Ярослава Ткачук створює роботи, які вирізняються з-поміж інших оригінальною технікою. В основі її творів лежить ткацтво, але художниця використовує ще й цікаві матеріали. Ярослава родом з Коломиї, але зараз живе та працює у Львові.

Більше розповість Інформатор, посилаючись на допис Надії Галюк.

38-річна мисткиня у своїх роботах об’єднала, на перший погляд, надзвичайно несумісні матеріали – льон, мідь і сталь. Саме це поєднання ткацтва та металу стало справжньою родзинкою у працях Ярослави Ткачук. Натхнення жінка черпає в українських традиціях, культурі та національних мотивах.

“Забарвлення її творів лаконічне і графічне: різноманітні відтінки коричневого, колір сухих трав, тони дуба, які дають почуття тепла і чесності,” – коментує Надія Галюк.

2800 доларів вартує найдорожча робота цієї художниці. Такі неповторні твори купують, щоб прикрасити інтер’єр. Їх можна зустріти на стінах ресторану української кухні у Києві та студії одного з ексклюзивних українських каналів.

Одна з картин Ярослави навіть зберігається в музеї в австрійському місті Ібз Штс. Крім цього, майстриня була учасницею багатьох заходів в різних містах нашої країни, а також Австрії, Німеччини, Греції та Іспанія.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору