Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Укренерго кажуть, що найгірші ситуації в енергетиці вже пережито

російська федерація продовжує обстрілювати територію України. Але голова енергетичної компанії заявив, що варто найближчим часом очікувати на покращення в енергопостачанні.

Ділиться Інформатор Калуш, покликаючись на Bloomberg.

Прогнозують, що кінець найхолоднішої пори року принесе полегшення для системи енергопостачання. Цьому навіть не зможуть заважити обстріли інфраструктури росією.

“Найгірший збиток, завданий російською кампанією зі знищення української енергосистеми, ймовірно, позаду через покращену протиповітряну оборону та погіршення здатності москви завдавати ударів”, — розповів генеральний директор НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький.

Керівник зазначив, що агресор значною мірою втратив здатність завдавати значної шкоди. Також він додав, що поки не варто розслаблятись, бо авіаударна кампанія росії ще не закінчена. Відповідно перемога в енергетиці ще не досягнута.

Всього з кінця вересня українська енергосистема постраждала від 15 масових бомбардувань, в результаті яких постраждало понад 40% енергетичних об’єктів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору