Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вареники Перемоги: як заради доброї справи згуртувалися мешканці Печеніжинської громади

Публічна бібліотека ім. В. Грабовецького у Печеніжині вкотре стала місцем єднання. Адже в черговий раз для доброї справи згуртувалися мешканці громади та ВПО, щоб з любов’ю зліпити вареники та передати їх військовим, які завжди чекають на такі маленькі, але душевні подарунки.

Пише Інформатор з посиланням на Відділ культури і туризму Печеніжинської селищної ради.

Основним секретом “Вареників Перемоги”, стала щира дружба, приємні спогади, кожен міг поділитися рецептами, а ще пригадати цікаву історію із життя. За щирим спілкуванням та корисною роботою час пролетів непомітно.До того ж кожен вареник заряджений енергією добра, щирою молитвою, піснею і вірою в наших захисників та захисниць.

“Ми щиро вам дякуємо за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи!” – додають у дописі.

В результаті благодійної акції виготовили 1020 вареників з картоплею та сиром, а також 550 пельменів. Виготовленими смаколиками вже посмакували бійці, які знаходяться на лікуванні у військовому госпіталі міста Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору