Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“24 години 24 лютого”: у Коломиї знову покажуть виставу про перший день вторгнення

Уже рік, як ми прокинулись о 05:00 ранку під звуки вибухів. Рік шоку, болю, сміливості, втрат і подвигів ЗСУ. Рік нашої впевненості, що немає кращої землі, ніж Україна. Дата 24 лютого назавжди залишиться в нашій пам’яті. Про цей день у Коломиї знову покажуть виставу під назвою “24 години 24 лютого”.

Пише Інформатор з посиланням на Коломию культурну.

Вистава за п‘єсами сучасних українських драматургинь Ніни Захоженко та Оксани Гриценко в постановці Народного драматичного театру ім. В. Симчича відбудеться у Коломийській філармонії “Сокіл” в п’ятницю, 24 лютого.

Дійство розпочнеться о 18:00. Вхід – благодійний внесок.

“Усі війни закінчуються. І наша закінчиться Перемогою. Правди над брехнею. Добра над чистим злом. Але рани наші будуть ще довго боліти…Театр лікує…Запрошуємо вас відчути це на собі!” – додають у дописі.

Режисер – Галина Малярчук
Хореографія – Надія Чаленко
Сценографія – Марія Сабліна
Звукооператор – Богдан Івасюк
Світло – Богдан Подоляк

Актори: Богдан Соколюк, Вікторія Сидоренко, Олег Перлюк, Софія Миронюк, Марта Теліщук, Марко Кіцелюк, Юрій Затварницький, Христя Паращук, Юля Пачковська, Вероніка Грепіняк, Юрій Курчій, Стас Книшук, Тетяна Курчій,
Марта Лащевська, учасники народного ансамлю танцю “Дивограй”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору