Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Буковель не виняток: на Івано-Франківщині мобілізація відбувається на всій території області

Зараз на Прикарпатті мобілізація іде повним ходом. Місцеві жителі обурені, що на Буковелі повістки не роздають, проте пресофіцер Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Бойканюк заявив, що Буковель не є винятком.

Пише Інформатор з посиланням на Суспільне Івано-Франківськ.

“Якщо є план оповіщення, то значить він виконується. Будь-які місця не є винятком. Зокрема й туди можуть приїхати й роздавати повістки”, — каже Дмитро Бойканюк.

Скільки повісток працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки роздали на Буковелі та скільки людей стали на облік, пресофіцер не сказав.

“Ця інформація — конфіденційна: скільки людей стали на облік. У Буковелі немає військовозобов’язаних, які там проживають і прописані. Там всі — приїжджі, як туристи. Багато хто просто приїжджає на один день, і тому який сенс його там реєструвати на один день? Якщо він понад три дні перебуває, то так”, — пояснює Дмитро Бойканюк.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору