Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні вшановують пам’ять незламних українців, які вийшли на протести проти проросійської влади. Вони не побоялися відстоювати наші права ціною власного життя. 

Інформатор також віддав шану Героям.

Захід мав розпочатися о 13:00, але повітряна тривога трохи відтермінувала церемонію вшанування Героїв. Та все ж, коли небезпека минула, небайдужі коломияни, священники та влада міста зібралися біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Коломияни вшанували кожного і кожну. Не оминули нікого, хто поклав своє життя за наше майбутнє. Відбулася церемонія покладання квітів. Таким чином влада міста та небайдужі коломияни вшанували Героїв. Потім отці на чолі з владикою Юліаном відправили поминальну панахиду та закликали усіх до єднання, віри в Бога і в наших захисників.

Пам’ятаймо, що ми не маємо права забути про відважних синів України. Вони боролися за наше європейське майбутнє без крихти русифікації. Тому нехай нас зараз не тягне до музики, фільмів та всього російського. Ми маємо наше, рідне. Те, заради чого гинуть наші співвітчизники.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Вікторія Ровенчук
Христина Бойчук

Нагору