Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У П’ядиках в останню дорогу провели Героя Назарія Оліградського

Сьогодні, 20 лютого, жителі П’ядицької громади попрощалися та провели в останню дорогу Героя України – Оліградського Назарія Васильовича, який віддав найцінніше – своє життя за свободу і незалежність нашої Держави, за мирне життя кожного з нас.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким Героя.

Народився Назарій 18 лютого 1988 року. Навчався у школі с.П’ядики. Після закінчення школи пішов працювати у будівельну бригаду. 5 квітня 2022 року був призваний на військову службу. Загинув 07 лютого 2023 року при виконанні бойового завдання під час воєнних дій на території України в м.Бахмут Донецької області.

Провести мужнього Сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Назарій показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина віддавши своє молоде, безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. На віки-вічні ім’я Назара вписане в історію нашої громади та України як Героя!

Поховали Героя України Назарія Оліградського на місцевому кладовищі с. П’ядики з усіма почестями.

Вічна пам’ять та шана Герою України – Назарію Оліградському! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Нагору