Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Виставка акварелей франківської мисткині чекатиме на коломийських відвідувачів

Тетяна Павлик – відома мисткиня з Франківська. Незабаром коломиянам пощастить відвідати Музей писанкового розпису, де будуть представлені акварелі художниці у виставці “До світла”.

Інформатор анонсує захід, посилаючись на допис Музею.

Тетяна Павлик – Заслужений художник України, членкиня Національної спілки художників України та Національної спілки фотохудожників України, перша лауреатка Національної молодіжної премії імені Михайла Дерегуса та лауреатка обласної мистецької премії імені Ярослава Лукавецького в галузі “Образотворче мистецтво”, відзначена Державною стипендією для видатних діячів культури і мистецтва України.

У виставці будуть представлені вибрані твори сакрального та духовно-філософського спрямування різних періодів творчого життя. Вони різняться стилем, образною мовою і технікою, що є результатом творчих пошуків та експериментів, віддзеркаленням метафізичного переосмислення.
Будуть представлені й ранні праці, зокрема, цикл ілюстрацій до збірки лірики Лесі Українки “Хвилі моєї туги” (1990 р.), а також акварелі, створені за останній, обпалений війною, рік.

Захід відбудеться 25 лютого о 15:00 в Музеї писанкового розпису.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору