Інформатор Коломия

ВЛАДА

Старшокласники з Іванівців, Товмачика добираються до Коломиї на шкільному автобусі

Минулого року для потреб опорних закладів були придбані шкільні автобуси. З кінця лютого учні 10 та 11 класів отримали змогу добиратися до школи №8 в Коломиї на спецтранспорті ціною 2,5 млн грн. А крім них й інші ліцеїсти з віддалених від центру районів.

Інформатор знає деталі.

Учні 10 та 11 класів щодня доїжджають на навчання у ліцей №8, витрачаючи на дорогу біля 20 хвилин. Все тому, що у рамках освітньої реформи їхні школи стали філіями опорного закладу, а відтак старші класи сільських шкіл перенесли у ліцеї.

Приєднання шкіл Іванівців та Товмачика до ліцею №8 відбулось у серпні 2022 року, відтак у цей навчальний рік старшокласники із цих сіл пішли вже до коломийської школи на вул. Коновальця.

Проте від кінця лютого добиратися в школу старшокласникам стало набагато легше: автобус, який закупили в листопаді 2022 року запустили у рейс від Іванівців, через Товмачик, Шепарівці й до самісінької школи.

Дорогою автобус також здійснює посадку на вул. Карпатській, Трильовського, Франка, щоб учні ліцею з віддалених районів не затримувались дорогою до школи.

Щодня шкільний автобус довозить на навчання в ліцей №8 30-35 учнів. Сидіння автобуса наразі ще в целофані, за словами шофера це тому, що ще не закупили чохли на крісла.

Нагадаємо, що закупівля автобуса відбулась 8 листопада. У ній взяв участь всього 1 учасник – ТОВ “ЛЮМІКАР, зареєстроване в Києві. Він запропонував ціну 2 499 900 грн і переміг.

Розмір статутного капіталу ТОВ “ЛЮМІКАР 10 000 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору