Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия зустрічатиме загиблого Героя Михайла Николаїва

Своє життя за вільну та незалежну Україну віддав Михайло Николаїв. 24 лютого коломияни зможуть віддати шану полеглому захиснику.

Інформатор співчуває всім, хто знав Героя.

Військовий Михайло Николаїв родом з Малого Ключева, але жив у Коломиї разом із рідними. Він пішов захищати свою країну рік тому – в перші дні повномасштабного вторгнення. Був стрільцем 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Герой загинув під час бою з російськими окупантами на Донеччині.

В річницю війни полеглий захисник назавжди повернеться додому. Завтра, 24 лютого, скорботний кортеж вирушатиме з Коломиї близько 12:30. Він рухатиметься до рідного села Михайла – Малого Ключева – через с.Великий Ключів до церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Звідти траурна колона рушить до батьківської домівки (вул. Київська, 8 с.Малий Ключів) .

Прощання з Михайлом Николаївим відбудеться 25 лютого о 10:00 в селі Малий Ключів в батьківському домі. Опісля похоронна процесія вирушить до міста Коломия.
Похорон Героя розпочнеться о 12:00 в Катедральному соборі Преображення Христового м. Коломия. Поховають воїна на міському кладовищі з військовими почестями.

Мешканців громад просять гідно зустріти та провести захисника в останню путь.

24 та 25 лютого – у Коломийській громаді оголошено днями жалоби.

Нагору