Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Правоохоронці затримали чоловіка з Коломийщини, який збував наркотики

25-річний чоловік з Коломийщини придбав заборонені речовини через Інтернет і планував збувати їх шляхом закладок. Фігуранта оперативно затримали прикарпатські правоохоронці. За скоєне йому загрожує максимальне покарання – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пише Інформатор з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

21 лютого до коломийських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до збуту заборонених речовин на території області може бути причетний 25- річний чоловік, який наразі проживає в м. Снятин.

В ході проведення пошукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції Коломийщини спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції того ж дня затримали фігуранта в Івано-Франківську по вулиці Тисменицька.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в чоловіка 1 поліетиленовий пакет зі 80-ма згортками, в середині яких містилась порошкоподібна речовина зовні схожа на особливо небезпечну психотропну речовину – «PVP», а також 2 поліетиленові пакети, що були наповнені порошкоподібною речовиною. Загальна вага «психотропів» становить приблизно 280 грамів.
Всі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, що розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору