Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті поліцейського підозрюють у організації незаконного перетину кордону чоловіками

В одному із районів Прикарпаття поліцейський разом із держпосадовцями та працівниками лікарні організували схему, щоб незаконно переправляти за кордон осіб призовного віку. Зокрема, вони підробили документи про інвалідність дитини, щоб військовозобов’язаний чоловік виїхав з України.

Довідався Інформатор на сторінці обласної прокуратури.

Слідство встановило, що у вересні минулого року працівник одного із районних відділів поліції спільно із службовцями райдержадміністрації та лікувального закладу виготовили підроблені документи про захворювання 5-річної доньки військовозобов’язаного. Вони також видали довідку про отримання допомоги у зв’язку з інвалідністю. Так чоловік отримав право виїхати з країни.
За свої “послуги”, за попередніми даними, отримали 5 500 доларів.
Обшукавши місце проживання цього поліцейського, вилучили незареєстровану зброю та боєприпаси, а також бланки підроблених документів. Наразі встановлюються особи, причетні до протиправної діяльності.

Поліцейському повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення за кордон осіб призовного віку та незаконне зберігання  вогнепальної зброї і боєприпасів та ( ч.3 ст. 332, ч. 1 ст. 263КК України).

Заходи з викриття проводили працівники ТУ ДБР у м. Львові спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України, за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору