Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Змінюємо звичку: на вулиці Валовій встановили новий знак

У січні цього року паркування на вулиці Валовій у середмісті Коломиї стало платним. Відповідні знаки встановили по лівій стороні дороги, починаючи від вул. Театральної. Проте на початку вулиці коломийські водії звикли залишати автівки саме справа. Тепер це робити не можна через забороняючий знак.

Інформатор звертає на це увагу автомобілістів.

Відповідно до правил дорожнього руху, у населених пунктах на дорозі з одностороннім рухом зупинка і стоянка транспортних засобів дозволяються на лівому боці. Зважаючи на цей пункт ПДР, паркування на всій вулиці Валовій має бути зліва. Однак автівки й далі зупиняли з правої сторони на ділянці від вул. Театральної і до проспекту Чорновола.

Ймовірно, водіям вирішили нагадати правила дорожнього руху, встановивши тут знак “Зупинка заборонена”. Відповідно до частини 1 статті 122 КУпАП за порушення правил стоянки передбачено штраф 340 грн. Якщо це порушення створює перешкоди дорожньому руху, то штраф становить 1 445 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору