Інформатор Коломия

ГРОШІ

Громада села Слобода зібрала кошти на авто для захисників

Колись на Покутті було доброю традицією віддавати коляду на церкву. Тепер же зібрані кошти йдуть для потреб наших захисників на передовій. Так громада села Слобода закупила авто для ЗСУ.

Повідомляє Інформатор за даними місцевої жительки Марії Козьменко.

З ініціативи працівниць культури села Уляни Бандурак та Любові Мотринець було організовано благодійну коляду. Жінки разом з активними мешканцями з гучною колядою відвідували кожну хату, збираючи кошти на придбання автомобіля для захисників.

Почувши про ініціативу до збору долучилися і мешканці села, які зараз перебувають за кордоном – меценати з Америки, Італії та Іспанії.

Організаторки коляди впевнені, що ми тут, в тилу, маємо всіма силами допомагати нашим захисникам в боротьбі. Обов’язок кожного з нас бути корисними та працювати для наближення перемоги.

“Щира подяка всім, хто долучився до збору коштів, логістики, оснащення авто, а особливо нашому волонтеру – Василю Кузенку, який з допомогою Ярослава Кузенка, Василя Шипетюка, Михайла Ровенчука створили душову кабіну “на колесах”, щоб наші солдати у польових умовах мали можливість прийняти душ”, – ділиться завідувачка клубу с. Слобода Уляна Бандурак.

До теми: Ключівська громада наколядувала на два позашляховика для захисників

Мешканці Слободи допомагали не лише фінансово, але й продуктами харчування.

До доброї справи долучилися місцеві підприємці Назарій Стефанюк, Микола Копильців та Володимир Ткачук.

А працівниці Слобідської гімназії передали смачну випічку та окопні свічки для наших хлопців. Громадська організація “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають” передали флісові светри, щоб у холодну погоду зігрівали воїнів.

Автомобіль уже на фронті допомагає захисникам у боротьбі за перемогу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору