Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї планують оновити площу перед Писанкою

Нещодавно у Музеї писанкового розпису обговорювали проєкт оновлення площі перед візитівкою нашого міста. За попередніми даними, вартість робіт – понад 5 млн грн.

Інформатор ділиться деталями з допису міського голови Коломиї.

Молодий коломийський архітектор Гриць Бойчук представив концепцію та візуалізацію змін на площі. Його команда працювала над проєктом.

До теми: У Коломиї відбулось два тендери на проект реконструкції та благоустрою площі перед Писанкою

Площа буде мати функціональний простір для підкреслення вигляду музею писанки та бокових променадів. Тут планують облаштувати зелені острівці, де посадять дерева, а також встановити лавочки та нове освітлення.

Згідно з проєктом, ціна робіт складає 5 мільйонів 100 тисяч гривень. Це не остаточна вартість – наступного тижня буде оголошено закупівлю цих робіт. Окрім того, 1 мільйон 600 тисяч гривень на реконструкцію площі надасть один із коломийських забудовників.

На зустрічі виникли два питання. Перше – які саме дерева тут мають бути посаджені. Друге – чи потрібен тут фонтан, адже його встановлення потребує додаткових коштів.

Міський голова запрошує кожного висловити свою думку стосовно цих питань.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору