Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліцейські здійснили мрію сина Героя з Коломиї, який загинув на війні

Рівно рік тому коломиянин Володимир Островський привітав свого синочка Дем’яна і в той же день відправився захищати країну. Через кілька тижнів життя воїна забрали російські окупанти під Києвом, тому це було останнє день народження, коли батько та син були разом. Цього року на шестиріччя хлопчика завітали поліцейські із подарунками.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

42-річний Володимир Островський був добровольцем у складі батальйону імені генерала Кульчицького Національної гвардії України. Син захисника Дем’янчик мріє стати правоохоронцем і мати хлопчика розповісти про неї військовим та поліцейським.

Співробітники ювенальної превенції Коломийщини, не роздумуючи, вирішили здійснити мрію дитини. Вони навідались до хлопчика в день народження із м’якими іграшками, солодощами, повітряними кулька, а ще подарували Дем’яну шапку поліцейського. Також не залишилась без подарунків і його старша сестричка.

“Ми сьогодні вітаємо з днем народження неймовірну дитину. Він втратив найдорожче – батька. Але росії ніколи не вдасться забрати в нього щасливого дитинства і наш обов’язок зробити все для того, щоб Дем’ян і усі діти жили під вільним небом у вільній, незалежній Україні. Ми хочемо побажати, щоб Дем’ян завжди відчував себе щасливим та щоби всі його мрії здійснювались”, – розповіла старший інспектор відділу ювенальної превенції Коломийського РВП Марія Новак.

Мрія Дем’яна здійснилася – він зміг відчути себе справжнім поліцейським. У своє свято дитина їздила на службовому автомобілі правоохоронців та навіть освоїла спецсигнали в транспорті. Він був щасливий та вражений. Не стримували емоцій і дорослі.

“Торік на день народження Дем’янчика ми востаннє бачили нашого тата, тому переповнюють змішані відчуття. Я дуже вдячна всім, хто відгукнувся на мою ідею. Дем’янчик дуже полюбляє поліцейських, він мріє стати правоохоронцем, адже він знає, що вони – уособлення сили, впевненості, справедливості, за яку завжди боровся наш батько”, – поділилась мама іменинника Анна Дзибень.

Поліцейські додають, що опікуватись дітьми Героїв України нині одне із їхніх пріоритетних завдань.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору