Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські школярі разом з акторами інклюзивного театру покажуть виставу

Це вже третя вистава, в якій беруть участь актори інклюзивного театру “Ілюзія”. Близько місяця вони ходили на репетиції разом із коломийськими школярами, щоб цієї п’ятниці показати виставу “День добрих справ”.

Запрошує Інформатор та дитяча бібліотека.

В інклюзивному театрі “Ілюзія” займається 16 людей з особливими освітніми потребами. У виставі виступатимуть 7 акторів театру та 7 учнів Коломийських ліцеїв №2, 8 та 9. За словами режисера театру Галини Григорак, це актори інклюзивного театру – це дорослі люди, але всередині вони ще діти. Такі вистави допомагають їм налагоджувати комунікацію з іншими людьми, а також працювати над артикуляцією, мовленням, увагою та уявою. Завдання школярів – допомагати їм під час виступу, нагадувати ролі, репліки та мізансцени.

Актори покажуть виставу за казкою Юлії Драгун “День добрих справ”. Її обрали не випадково. Це історія про те, як важливо бути добрими, дружніми та допомагати іншим. Про те, що кожному варто задуматись над своїми вчинками.

Вистава відбудеться 3 березня о 14:00. Приходьте до дитячої бібліотеки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору