Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Паркан біля будівництва басейну в Коломиї може впасти на дитячий майданчик

Кілька років тому у Коломиї почали будувати новий басейн “H2O-classic”. Територію будівництва від сусідньої багатоповерхівки на Хмельницького, 91 відгородили двохметровим парканом. Однак за ці роки огорожа стала аварійною. Мешканці бояться, щоб ніхто не постраждав.

Інформатор дізнавався деталі.

Частина небезпечної огорожі стоїть впритул до дитячого майданчика. Паркан настільки похилився, що знаходиться за кілька сантиметрів від гойдалок, гірок та іншого обладнання. В деяких місцях він взагалі вже завалився.

За словами місцевих мешканців, паркан знесло через вітер ще два роки тому. Тоді в деяких місцях його вирішили підперти. Вже цього року огорожу знову повалив сильний вітер.

Жителі багатоповерхівки повідомили, що 25 лютого аварійний паркан оглядав представник міської ради. Він обіцяв все виправити.

До теми: За крадіжки з території будівництва басейну в Коломиї засудили охоронця

Проте сьогодні, 1 березня, огорожа й далі знаходиться в аварійному стані. Інформатор зателефонував на “гарячу лінію” міської ради, щоб уточнити, скільки часу потрібно на виправлення ситуації. Там такою інформацією не володіють, але повідомили, що наше звернення зареєстрували і передадуть відповідальним особам.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору