Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Суд визначив покарання жінці, яка вкрала скриньку з грошима у Нижньому Вербіжі

Минулого тижня Коломийський міськрайонний суд розглядав кримінальне провадження щодо жінки, яка вчинила крадіжку біля супермаркету “Наш Край” у селі Нижній Вербіж.

Інформатор розповідає деталі, посилаючись на опублікований вирок на платформі youcontrol.

Жінка вчинила злочин ще 29 вересня 2022 року. Вона викрала урну для збору коштів, в якій було 769 гривень 10 копійок. вартість самої урни – 500 гривень. Скринька належала громадській організації “Міцна Громада” Нижньовербізької територіальної громади. За попередньою інформацією, активісти збирали гроші для ЗСУ. Записи з камери спостереження можна переглянути за посиланням.

Як зазначається у матеріалах справи, обвинувачена місце вчинення злочину з викраденими коштами покинула, чим спричинила вказаній громадській організації майнову шкоду на загальну суму 1 269, 10 грн.

Жінка у вчиненому щиро розкаялася та просила її суворо не карати.

Суд призначив їй покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, але звільнив засуджену від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

Скриньку для збору та гроші повернути громадській організації .

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору