Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Верховині відбулася зустріч з Чемпіоном світу зі сноубордингу серед юніорів Михайлом Харуком

Михайло Харук – це не лише гордість Верховинщини та Гуцульщини, але й всієї України. Тож в Ільцівському ліцеї відбулася дружня зустріч з чемпіоном світу зі сноубордингу серед юніорів, чемпіоном та бронзовим призером ХХХІ Всесвітньої зимової Універсіади-2023 – Михайлом Харуком.

Пише Інформатор з посиланням на Верховинську селищну раду.

Цьогорічний сезон для спортсмена дуже загружений, але водночас і успішний. Проте, Михайло все-таки знайшов час для зустрічі з односельцями.

Зі словами вдячності та поваги до чемпіона звернувся селищний голова Василь Мицканюк, який подякував Михайлу за його сумлінну працю та жагу до перемоги, за високі результати, за те, що на спортивному олімпі прославляє Верховинську громаду та вручив чемпіону Подяку.

“Сьогоднішня зустріч приурочена великій події – у нас, у Верховині є чемпіон світу. Поки що, це юніорська медаль, але ми віримо Михайле в тебе і впевнені, що скоро будуть медалі, які стосуватимуться дорослого чемпіонату світу. Впевнений, що Твої здобутки будуть гідно оцінені на рівні нашої громади та району, будуть вписані в історію краю. Бажаю, щоб у подальшому Твої досягнення тільки подвоювалися”, – мовив у привітальному слові голова.

З вітальними словами та щирою подякою до Михайла Харука звернулися гості свята, які вручили подарунки та подяки . За дорученням голови Всеукраїнського товариства “Гуцульщина»”Дмитра Стефлюка, Ярослав Кікінчук вручив медаль “За заслуги перед Гуцульщиною”.

“Наша громада пишається своїм знаменитим земляком та від Верховинської територіальної громади щиро вітаємо з високим титулом Чемпіона світу зі сноубордингу серед юніорів та іншими нагородами, яких цьогоріч чимало. Нехай це досягнння додасть тобі Михайле наснаги, віри й життєвих сил, нехай труднощі будуть переможними, а успіх окрилює душу. Бажаємо подальших успіхів і перемог!” – додають у дописі.

Присутні мали змогу поспілкуватися зі спортсменом та поцікавитися його планами на майбутнє. Сповнений оптимізму і життєрадості, Михайло розповів про свій шлях до перемоги, зазначивши, що його життєвим кредом є завжди залишатися Людиною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору