Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Заслали у Франківськ: як покарали колишнього очільника поліції Львівщина за скандал із подарованою перепусткою

Романтичний жест мало не коштував ексочільнику патрульної поліції Львівщини Роману Пилипенку посади. Після відео з перепусткою, яку він подарував своїй дівчині, його понизили та перевели на роботу в Івано-Франківську область.

Повідомляє Інформатор за даними ZAXID.NET.

За даними видання, Романа Пилипенка притягнули до дисциплінарної відповідальності.

“До Пилипенка Р. ужито заходів дисциплінарного впливу, переведено на нижчу посаду, а саме заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції в Івано-Франківській області департаменту патрульної поліції”, — повідомили 1 березня в департаменті патрульної поліції України, відповідаючи на інформаційний запит від 1 лютого.

Нагадаємо, що наприкінці січня тоді ще керівник Патрульної поліції області Роман Пилипенко подарував перепустку для проїзду транспортом пішохідної вулиці у Львові своїй дівчині Василині Софранюк, яка працює у Львівській обласній раді. Дівчина виклала відео у мережу.

У мерії Львова тоді розповіли, що перепустка на заїзд у пішохідну частину міста працівниці Львівської облради Василини Софранюк нечинна. Про це під час брифінгу 23 січня повідомила керівниця ЛКП “Ратуша-сервіс”, яке займається видачею перепусток, Ірина Тихоліз.

Вона додала, що така перепустка нечинна з 2021 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору