Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянка довірилась аферисту і втратила чималу суму

Знову кілька прикарпатців звернулись до поліції через шахраїв. В людей продовжують виманювати гроші за допомогою популярних схем. Найчастіше на гачок аферистів потрапляють через купівлю чи продаж товарів або розголошення даних банківської картки.

Довідався Інформатор на сторінці поліції області.

На Косівщині чоловік виставив на одному із сайтів оголошення про продаж дитячого столика. Невідомий хотів придбати товар, згодом домовився про перерахування грошей. Щоб отримати гроші чоловіку необхідно було перейти за посиланням для оформлення доставки та вказати реквізити банківської карти. Виконавши всі умови з рахунків потерпілого було списані 43 тисячі гривень.

Мешканець Калущини побачив на одному з сайтів купівлі-продажу дуже вигідну пропозицію продажу газового котла. Надіслав передплату в розмірі 15600 гривень. Але продавець на зв’язок більше не виходив.

Також жінка з Косівщини хотіла продати взуття на сайті. З жінкою зв’язався потенційний покупець та запропонував здійснити передоплату за товар. Для оформлення доставки необхідно було внести в інтернет – посиланні дані банківського рахунку. Жінка так і зробила. І невдовзі втратила близько 15 тисяч гривень.

Псевдобанкіри ошукали й жительку Коломиї. До жінки зателефонував невідомий та представився співробітником фінансової установи. Коломиянка повірила аферисту й повідомила реквізити її банківського рахунку. Як наслідок з рахунку заявниці зникло 20 000 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору