Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що тут буде? На Зарінку в Коломиї зрубали близько 25 тополь

Біля спортмайданчика на Шевченківському озері проводять зрізку дерев та корчування пнів. Днями зрубали чотири тополі, в планах – ще три. Біля 20 пнів викорчували раніше.

Інформатор побував на місці робіт.

За словами працівників КП “Зеленосвіт”, на зрізку 7 тополь є відповідні дозвільні документи. Зазначають, що дерева старі та нездорові. Комунальники додають, що видаленням пнів займаються не вони.

Біля спортмайданчика також були активісти. Розповіли, що колись це місце розглядати як майданчик для будівництва водо-спортивного комплексу “Н2О” і навіть розробили проект. Проте згодом рішення змінили і почали зводити комплекс біля Співочого поля на вул. Хмельницького.

Працівники “Зеленосвіту” зауважили, що не йдеться про те, щоб зробити це місце голою пусткою і додають, що восени тут посадили молоді дерева. Втім активісти стверджують, що цих 100 дубів висадили саме вони. Інформатор буде слідкувати за розвитком подій.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору