Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водійці Тесли, яка у Коломиї збила двох пішоходів, присудили нічний домашній арешт

24 лютого біля магазину “Класік” керманичка автівки TESLA MODEL 3 наїхала на двох пішоходів. Внаслідок ДТП жінка загинула, а чоловік перебував у реанімації. Водійці присудили нічний домашній арешт.

Пише Інформатор з посиланням на Галичину.

Обставини справи:

24 лютого о 20:50 годин обвинувачена рухалася проспектом Михайла Грушевського в м. Коломиї та повернула з проїзної частини праворуч, щоб зупинити свій автомобіль у спеціально відведеному місці перед магазином “Класік”. В той час правим тротуаром по напрямку руху автомобіля проходили пішоходи – чоловік та жінка.

Водійка проявила неуважність під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху не урахувала дорожню обстановку і під час паркування не застосувала гальмування, щоб зупинити автомобіль, унаслідок чого виїхала на тротуар, де вчинила наїзд на пішоходів. Надалі автомобіль сходами з’їхав вниз до входу в магазин, та ударом до дверей і стіни будівлі повторно травмував пішоходів.

У результаті порушення водійкою ПДР України сталася ДТП, унаслідок якої жінка від отриманих травм померла на місці події, а чоловіка з травмами доставили до КНП “Коломийська ЦРЛ” КМР.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав. Просив застосувати відносно підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, в нічний час.

Захисник у судовому засіданні не заперечив проти застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Підозрювана підтримала вказане захисником.

Суд задовольнив клопотання та застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши їй залишати житло в період доби з 22 год. 00 хв. до 07 год. 00 хв., без дозволу слідчого, прокурора, або суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору