Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломияни вшанували пам’ять Тараса Шевченка

Сьогодні, 9 березня, у Коломиї біля пам’ятника Тараса Шевченка з нагоди відзначення 209-ої річниці з Дня народження поета відбулося покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзареві, панахида та читання віршів.

Інформатор відвідав урочистості та зробив для Вас фоторепортаж.

Захід мав розпочатися о 14:00, але повітряна тривога трохи відтермінувала проведення урочистостей. Маємо такі страшнії реалії, проте після того, як небезпека минула численне духовенство, представники влади, учні ліцеїв та коледжів, колективи міста, а також небайдужа громадськість міста згадала та вшанувала пам’ять Великого Кобзаря квітами, віршами, піснями, промовами та молитвою.

Тарас Григорович завжди актуальний: його гасла, слова, думки та чіткий вектор, який спонукає до правильних дій. Його творчість підіймає бойовий дух українського народу як з часів Революції гідності, першого вторгнення російських окупантів на українські землі, так і сьогодні – під час повномасштабного вторгнення РФ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Вікторія Ровенчук

 

Нагору