Інформатор Коломия

Отинійщина передала автомобілі та гуманітарну допомогу військовим на фронт

Отинійщина вже вкотре допомагає наближати нашу перемогу. Цього разу в зону бойових дій вони змогли доставили два позашляховика, автозапчастини, матраци та передачі від рідних для наших захисників.

Пише Інформатор з посилання на Отинійську селищну територіальну громаду.

“Важливо зазначити, що окрім цього в Дніпровський інститут медико-соціальних проблем інвалідності, де проходять лікування та реабілітацію інваліди війни та військовослужбовці, було завезено цілий вантажний автомобіль поролонових матраців, які зараз там дуже необхідні у зв’язку із постійним збільшенням ліжко-місць”, – розповідає Олег Савчук.

Керівництво закладу щиро дякує за надану гуманітарну допомогу БФ “Допомагаємо Україні разом” та іншим благодійникам з Польщі, завдяки яким вони отримали даний гуманітарний вантаж.

Один з позашляховиків було передано нашому захиснику, отинійцю Петру Михайлишину, бійцю 128-ї бригади, який зараз перебуває на фронті.

“Придбати авто високої прохідності зараз не дуже легко, враховуючи, як дефіцит, так і дороговартісність. Тому, як правило, за такою допомогою звертаємося до українців, які зараз за кордоном.Надіємося, що цей автомобіль полегшить нашим хлопцям роботу при виконанні бойових завдань”, – додають у дописі.

Педадогічний колектив та дітки Грабицької гімназії цього разу зібрали та передали на фронт продукти, речі першої необхідності, в тому числі багато солодощів.

На жаль, війна триває і попереду ще дуже багато роботи. Не маємо права зупинятися та покладати руки, а повинні робити все можливе, допомагаючи нашим Збройним силам, щоб якомога швидше наблизити довгоочікувану перемогу.

Разом до перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору