Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що слухають українці у 381 добу повномасштабної війни?

Триває війна, гинуть наші найкращі захисники. І здається варто було б одуматися і не слухати російські треки. Однак ні – українці продовжують підтримувати виконавців країни-агресора своєю увагою до їхньої роботи.

Інформатор проаналізував топи чартів у найвідоміших застосунках і ділиться результатом з вами.

Розпочинаємо з Apple Music. Серед десятки перших композицій на 6 місці видніється трек каспійського грузу – “На белом”. Прогортуємо нижче і на 36 позиції зустрічаємо xolidayboy, на 39 – інстасамка, на 40 – славік погосов, а на 44 – скриптоніт.

Наступний застосунок – YouTube Music. До 19 місця у ТОПі українські чи зарубіжні композиції. А от далі з’являється інстасамка зі своїм “За деньги да”, славік погосов і анна асті – українка, яка записувала пісні з філіпом кіркоровим і жодного слова не сказала проти війни. Однак вона й досі користується вітчизняним паспортом.

Остання платформа, на якій українці слухають музику – Spotify. Минулого разу в ТОП-10 ввійшли одразу 2 треки інстасамки. Нині вона “опустилася” до 12 та 17 сходинки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору