Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У мережі оприлюднили демонстраційний НМТ з історії України

Для цьогорічних абітурієнтів 13 березня оприлюднили демонстраційну версію мультитесту з історії України. Кожен бажаючий має змогу пройти його онлайн та зрозуміти, до чого готуватися.

Пише Інформаторпосилаючись на УЦОЯО.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак структуроа, типи завдань, тривалість їх виконання – аналогічні вступному тесту. Пройти його можна за посиланням.

Тест з історії України містить 30 завдань, на виконання яких відведено 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні абітурієнти можуть вибирати послідовність виконання завдань і повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді.

До слова, УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого – з української мови, а 4 березня – з математики.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору