Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканка Раківчика святкуватиме свій 100-річний ювілей

Кожен довгожитель нашої громади заслуговує на величезну повагу, адже вони прожили дуже непросте життя. Катерина Заграновська із села Раківчик також відноситься до таких людей. 17 березня жінці виповниться рівно 100 років.

Інформатор ділиться короткою історією життя пані Катерини, посилаючись на управління соціальної політики міської ради.

Все своє життя Катерина Миколаївна проживає у Раківчику. Народившись на початку ХХ століття, на неї чекало багато випробувань долі. Жінка пережила голодомори, дві світові війни та нелегкі часи післявоєнної відбудови. З дитинства вона працювала в колгоспі у рідному селі.

В молоді роки пані Катерина вийшла заміж та народила два сина. Однак її шлюб проіснував недовго через те, що її чоловіка забрали на війну, з якої він не повернувся. Так, молода жінка стала вдовою. Синів у Катерини Миколаївни теж вже немає. У неї залишились внуки та правнуки, яким жінка передає свій дорогоцінний життєвий досвід, дарує любов і ніжність.

Катерину Заграновську вітають із майбутнім ювілеєм. Інформатор також приєднується до всіх привітань та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік під мирним небом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору