Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті судитимуть агітаторку, яка працювала в критичній інфраструктурі

Працівниця одного з об’єктів критичної інфраструктури на Прикарпатті сумувала за срср та росією, а на своїй сторінці в соцмережі агітувала за “руській мір”.

Деталі розповідає Інформатор, опираючись на дані Управління СБ України в Івано-Франківській області.

Прикарпатка не сприймала Україну, возвеличувала російських загарбників та покладала великі сподівання на призначення командувачем сил вторгнення генерала суровікіна. Інтернет-агітаторка поширювала ідеї та погляди, спрямовані на підтримку повалення влади, політичного устрою та конституційного ладу в нашій державі. Жінка розповсюджувала контент, в якому виправдовувала напад росії на Україну.

СБУ викрила та затримала агітаторку в січні. Її помешкання обшукали, вилучили комп’ютер та телефон з доказами протиправної діяльності. Зараз агітаторка перебуває під вартою.

Фігурантка обвинувачується за такими стаття ч. 3 ст. 109 та ч. 3 ст. 436-2 КК України. Вона може сісти до в’язниці від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
Слідчі СБУ передали до суду обвинувальний акт щодо агітаторки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору