Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коршівській ТГ оголосили конкурс на кращий ескіз меморіального комплексу загиблим воїнам

Закарбувати в пам’яті поколінь імена захисників з Коршівської громади, які героїчно загинули у боях з російськими окупантами, вирішили пам’ятним знаком. Сьогодні розпочався конкурс на кращу ескіз-ідею майбутнього меморіального комплексу.

Довідався Інформатор на офіційному сайті відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Коршівської сільської ради.

Встановити меморіал загиблим від 2014 року воїнам планують у відповідно відведеному місці села Коршів.

В конкурсі можуть взяти участь учні старших класів, студенти, художники, скульптори, архітектори та інші активні українці. Пропозицію можна буде подати протягом пів року – до 10 вересня 2023 року. Участь у конкурсі безкоштовна. Ескіз переможця конкурсу буде втілений в життя із зазначенням прізвища автора.

Серед основних вимог оформлення конкурсних робіт:

  • до конкурсу приймаються чорно-білі та кольорові ескізи.
  • конкурсні роботи надаються в електронному або друкованому варіанті, виконаному в одній зі стандартних графічних програм, та у паперовому варіанті у вигляді малюнків, виконаних від руки (формат А4, А3).

У представленому на Конкурс комплекті в електронному та паперовому варіанті повинні міститись:

  • кольорове або чорно-біле рішення ескізу;
  • текст пояснювальної записки щодо задуму майбутнього пам’ятника;
  • відомості про автора/авторів.

Роботи можна надсилати на електронну адресу: korshiv.osvita@ukr.net або приносити у вищезазначений відділ Коршівської сільської ради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору