Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Будуючи мрії: коломиянам покажуть, як може виглядати дитячий садок майбутнього

24 березня у Коломиї відкриють виставку проектів студентів факультету архітектури Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. Відвідувачам покажуть проекти дитячого садочка майбутнього.

Довідався Інформатор на сторінці “Світовид“.

На жаль, через жорстокі дії росії багато приміщень дитячих садків зруйновані. І нам треба буде їх відбудовувати. Студенти намагалися показати майбутні будівлі для дошкільнят, втіливши в життя найновіші архітектурні образи. Зазначається, що дошкільний вік – період становлення індивідуальності людини, тому взаємозв’язок між якістю архітектурного середовища дитячих закладів та станом фізичного та психічного здоров’я дитини є важливим при формуванні художнього образу будівлі.

Виставка присвячена підписанню угоди про співпрацю між Національною академією образотворчого мистецтва і архітектури та Коломийським педагогічним фаховим коледжем.

Відкриття відбудеться 24 березня о 17:00 у мистецькому центрі “Світовид”. Вхід на відкриття – безкоштовний. Триватиме виставка до 6 квітня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору