Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яку допомогу отримували ВПО 15 березня у Коломиї?

15 березня у Коломиї в Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг видавали допомогу ВПО. Там були продуктові набори, а також різні засоби гігієни.

Інформатор побував на місці та довідався деталі.

ВПО, які хочуть отримати набір, мають зареєструватися і взяти номер талону. Потім по черзі вони підходять до столика та отримують свій пакунок. До них входять крупи, макарони, тушонка, паштет. Ці набори формують самостійно. Є різні жертводавці та спонсори, які привозять продукти.

Окрім того на вулиці видавала набори благодійна організація NEEKA. Такі набори може отримати сім’я з трьох і більше людей. Організація раз в місяць приїжджає в Коломию і видає допомогу.

Тут було 3 пакети: перший з овочами і фруктами. В другому були молоко, дитяче какао, олія, чай, кава, консерви і мед. В третьому – крупи.

Трохи далі видавали спальні мішки, ковдри, посуд, термоси, індивідуальні гігієнічні набори та сонячні лампи. Їх також видають сім’ям, які складаються з трьох і більше людей. На запитання: “Чи вистачає наборів для всіх ВПО?” відповіли так:

“Вистачає. Сьогодні нам вистачить наборів для всіх внутрішньо-переміщених осіб. Ми думаємо, що вдасться забезпечити всіх ВПО”.

Якщо комусь раптом не вистачить набору, то організація складає списки з індивідуальними зверненнями. Коли товар поступає, представники телефонують всім людям зі списку та видають допомогу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору