Знову отримали повідомлення про імпорт продуктів із бактеріями. Цього разу йдеться про курячі четвертини, що експортувались з Польщі. У них виявили сальмонелу.
Пише Інформатор, посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Курячі четвертини з сальмонелою експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ “ВІЗІЯ ТРЕЙД”, вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).
До слова, сальмонела – рід грам-негативних бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози.
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області закликає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово поінформувати про виявлений невідповідний продукт Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Якщо хтось виявив у обігу таку продукцію, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за номером телефону: (0342) 511389, 511392 або ж звертайтесь до територіальних управлінь.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237