Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Ланчині провели в останню дорогу Героя Володимира Вибранського

І знову сумна новинаВчора, 15 березня, у селищі Ланчин попрощалися зі своїм захисником, вірним сином України, Воїном – Героєм Володимиром Вибранським.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким Героя.

Володимир був безмежно світлою, щирою, життєрадісною та позитивною людиною. Народився 1 травня 1982 року на Одещині. Разом із дружиною Ольгою виховували троє дітей.

Добрий, з гарячим серцем, у перші дні війни пішов добровольцем. З перших днів війни відчайдушно протистояв ворогові, зупиняючи ворожу навалу, боронячи рідну Україну, боронячи своїх доньок та сина, дружину, матір, всю свою велику родину, друзів, боронячи весь український народ від клятих російських загарбників.

Страшна війна забирає найкращих… Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість у бою по обороні України від російського агресора, біля населеного пункту Соледар Донецької області 29 січня 2023 року зник безвісти і тільки сьогодні Ланчинська громада попрощалася з Героєм.

Володимир недожив, недолюбив, недомріяв… У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться веселим, життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та… назавжди 40-річним Героєм. Він вірив в Перемогу України, він її наближав… Своїм життям він захистив нас, українців, та наше майбутнє.

 Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України!
Герої не вмирають, вони живуть в наших серцях…

Нагору