Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Молодятині можна помилуватися первоцвітами на 3 га землі

Весна вже потрохи цвіте своїми барвами. На деревах з’являються перші бруньки, а на землі – первоцвіти. У Молодятині Печеніжинської ТГ у заповідному урочищі “Кропивець” на площі більш як 3 га розцвів білоцвіт весняний або як у нас говорять місцеві жителі кликоцей.

Інформатор ділиться чудовою локацією з посиланням на Відділ культури і туризму Печеніжинської селищної ради.

Час цвітіння квітів близько 2-3 тижнів, тому поспішіть намилуватися цією красою, адже наступного разу вона з’явиться аж у 2024 році.

Як доїхати?

Якщо ви їдете автомобілем: з Івано-Франківська прямуйте до Коломиї. У Коломиї рухайтесь до так званого Вербізького моста, за мостом – поворот праворуч і прямою дорогою до села Молодятина. У селі орієнтиром виступатиме церква Успіння Пресвятої Богородиці: від неї рухайтесь прямо до мосту, за мостом поворот праворуч до кутка “Кєрмин”. Звідти рухаємось прямо до долини кликоцеїв, у заповідне урочище “Кропивець”.

Якщо ви подорожуєте автобусом: з Івано-Франківська прямуйте до Коломиї, а звідти з пересадкою до села Молодятин. У селі орієнтиром виступатиме церква Успіння Пресвятої Богородиці. Далі мандруємо пішки. Від церкви до поляни кликоцеїв відстань становить орієнтовно один кілометр.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору