Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Знову шахраї: троє прикарпатців залишились без своїх заощаджень

Трьох прикарпатців цього тижня ошукали аферисти. Всі діяли за однією звичною схемою – псевдопрацівник банку телефонував до жертви і видурював кошти. В результаті люди залишилися без понад 90 тис грн.

Пише Інформатор, посилаючись на обласну поліцію.

До поліцейських звернувся 48-річний мешканець Снятина. Він втратив понад 23 500 грн. Після дзвінка псевдопрацівника банку він переказав власні кошти на невідомий рахунок.

69-річна мешканка Івано-Франківська, яка довірилась телефонному незнайомцю, переслала шахраям майже 15 тисяч гривень власних заощаджень.

58-річного мешканця Долини ошукали аферисти. Невідомий чоловік представився працівником банку та повідомив, що карту заявника заблокують. Адже її намагаються “зламати” шахраї. Чоловік виконав всі вказівки незнайомця та переказав на невідомий банківський рахунок 53 500 грн.

За всіма цими фактами поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальні провадження. Йдеться про ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору