Пісні млинці з яблучною начинкою | рецепт тижня

Пісні млинці з яблучною начинкою | рецепт тижня

Якщо ви думали, чим таким цікавим потішити своїх рідних та близьких, то маємо чудову ідею. Як щодо апетитного рецепту млинців з яблучною начинкою, які можна їсти навіть під час посту?

Інформатор підготував для вас чудовий рецепт легкого сніданку чи вечері.

Інгредієнти:

  • вода мінеральна - 3 склянки:
  • борошно - 350 г;
  • олія рослинна - 75 мл;
  • цукор - 40 г;
  • сода - 23 ч. л;
  • кислота (лимонний сік або оцет) - пару крапель;
  • сіль - щіпка.

Спосіб приготування

Борошно просіюємо через сито і всипаємо його у воду маленькими порціями. Перемішуємо міксером, додаємо олію, цукор та сіль. Соду згасити оцтом чи лимонною кислотою.

Розігріти сковорідку. На неї тоненьким шаром виливати тісто і просмажувати з двох боків до рум'яною скоринки.

Для начинки натріть яблука на тертці, додайте цукор до смаку і на ледь теплий млинець розподіліть начинку. До слова, замість яблук можете обрати будь-який фрукт.

Пісні млинці з яблучною начинкою | рецепт тижня 1

Смачного!

Пісні млинці з яблучною начинкою | рецепт тижня 2

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Підтримайте нас

Дякуємо за підтримку вільного медіа!
Image
Івано-Франківськ
Коломия