Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пісні млинці з яблучною начинкою | рецепт тижня

Якщо ви думали, чим таким цікавим потішити своїх рідних та близьких, то маємо чудову ідею. Як щодо апетитного рецепту млинців з яблучною начинкою, які можна їсти навіть під час посту?

Інформатор підготував для вас чудовий рецепт легкого сніданку чи вечері.

Інгредієнти:

  • вода мінеральна – 3 склянки:
  • борошно – 350 г;
  • олія рослинна – 75 мл;
  • цукор – 40 г;
  • сода – 23 ч. л;
  • кислота (лимонний сік або оцет) – пару крапель;
  • сіль – щіпка.

Спосіб приготування

Борошно просіюємо через сито і всипаємо його у воду маленькими порціями. Перемішуємо міксером, додаємо олію, цукор та сіль. Соду згасити оцтом чи лимонною кислотою.

Розігріти сковорідку. На неї тоненьким шаром виливати тісто і просмажувати з двох боків до рум’яною скоринки.

Для начинки натріть яблука на тертці, додайте цукор до смаку і на ледь теплий млинець розподіліть начинку. До слова, замість яблук можете обрати будь-який фрукт.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору