Якщо ви думали, чим таким цікавим потішити своїх рідних та близьких, то маємо чудову ідею. Як щодо апетитного рецепту млинців з яблучною начинкою, які можна їсти навіть під час посту?
Інформатор підготував для вас чудовий рецепт легкого сніданку чи вечері.
Інгредієнти:
- вода мінеральна – 3 склянки:
- борошно – 350 г;
- олія рослинна – 75 мл;
- цукор – 40 г;
- сода – 23 ч. л;
- кислота (лимонний сік або оцет) – пару крапель;
- сіль – щіпка.
Спосіб приготування
Борошно просіюємо через сито і всипаємо його у воду маленькими порціями. Перемішуємо міксером, додаємо олію, цукор та сіль. Соду згасити оцтом чи лимонною кислотою.
Розігріти сковорідку. На неї тоненьким шаром виливати тісто і просмажувати з двох боків до рум’яною скоринки.
Для начинки натріть яблука на тертці, додайте цукор до смаку і на ледь теплий млинець розподіліть начинку. До слова, замість яблук можете обрати будь-який фрукт.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237