Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про тренування та футбол під час війни: інтерв’ю з тренером ФК “Варатик” Юрієм Островським

Футбол – це не тільки про спорт. Це про сенс життя. Любов до цього виду спорту варто прививати змалку – тоді точно можна досягнути успіху. Але як не втратити мотивацію? У якому віці можна тренуватися? Та чи існує футбол під час війни?

Інформатор поспілкувався з тренером та співзасновником ФК “Варатик” Юрієм Островським та зібрав відповіді на ці питання.

Займатися футболом може кожен, але не кожен досягає вершини. Це довгий тернистий шлях, який потребує наполегливості, бажання, а ще підтримки рідних і тренера, який стає для футболіста ніби другим батьком.

І навіть під час повномасштабної війни та повітряних тривог діти, віком від 6 років, тренуються, їздять на матчі та досягають вершин, адже футбол вже давно став сенсом їхнього життя.

Юрій Островський розповів, як мотивує дітей займатися спортом та поділився таємницями командного духу ФК “Варатик”. Детальніше у нашому відео.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору