Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У центрі села П’ядики “латають” ями

У самісінькому центрі П’ядик біля автобусної зупинки небезпечні ями допікали як пішоходам, так і водіям. Особливо страждали автівки, коли вибоїни заливало водою і їх глибину неможливо було визначити. Нещодавно ці ями почали цементувати.

Повідомляє Інформатор.

Водії повинні бути дуже уважні на перетині вулиць Петлюри-Кринички в центрі села П’ядики, адже тут розташована автобусна зупинка, поряд пішохідний перехід перед школою, а далі – парковка біля амбулаторії. Крім цього, доводилось обминати всі ці ями. Днями кілька вибоїн на цій ділянці зацементували. Мабуть, таким чином вирішили хоч якось владнати дану проблему.

Проте ямковий ремонт ще не завершили, адже деякі ями досі із водою. Ймовірно, їх планують теж зацементувати, оскільки матеріал для цього ще залишився.

До теми: Асфальт на два дні: у П’ядиках розсипається нова дорога

З іншої сторони дороги ситуація не краща. На узбіччі – болото, а знак “Головна дорога” лежить просто на землі. На щастя, тротуар відокремлений від дороги, проте деякі пішоходи полюбляють рухатися узбіччям, що створює небезпечну ситуацію на дорозі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору