Інформатор Коломия

ВЛАДА

Підприємець Богдан Кісіль за пів року взяв виключно в Коломиї тендерів на понад 2 млн 350 тис грн

Чистить русла, вирівнює території, корчує пні, ремонтує каналізацію, теплотраси, водопровід, надає маніпулятор і навіть ставить зупинки. Зареєстрований 200 днів тому, він має неабиякий успіх в Коломиї: постійно виграє тендери від структурних підрозділів міськради. 

Інформатор проаналізував тісну співпрацю міста з “молодим” бізнесменом.

ФОП Кісіль Богдан Степанович зареєстрував бізнес 18 серпня 2022 року і веж пів року веде свій бізнес у квартирі багатоповерхівки в мікрорайоні Мазепи.

За даними платформи YouControl серпні створив бізнес, а вже за місяць виграв перший свій тендер на майже 234 тис грн на ремонт теплотраси в мікрорайоні Лисенка.

З того часу всі його виграшні тендери були виключно від управління комунального господарства або комунальних підприємств міста.

Відтак за пів року Богдан Кісіль отримав 19 тендерів на суму 2 350 676 грн. І половина з них – для коломийського водоканалу. 

Він ремонтував водогін і каналізацію на вул. Лисенка. вул. Січових Стрільців, вул. Мазепи, вул. Бандери, вул. Лермонтова, вул. Довбуша.

До теми: ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить

А ще поставив 2 зупинки за 99 500 грн, які встановили в мікрорайоні Гомін – неподалік багатоповерхівки, в якій зареєстрований бізнесмен.

За корчування пнів місто має виплатити або ж уже виплатило йому понад 194 тис грн.Останній такий тендер відбувся в березні: тепер ФОП Кісіль має викорчувати пні біля міського озера ім. Ю. Руфа. За це йому заплатять майже 100 тис грн. І трішки менше – 98 900 грн обійдеться платникам податків Коломиї вирівнювання території біля озера.

Усі ці закупівлі відбулися без електронних торгів.

А для цікавих, ми зберігаємо тут повний список закупівель у Богдана Кіселя.

 

 

Нагору