Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Герою Богдану Круглику встановили та освятили пам’ятний знак на місці загибелі

Мужність і героїзм Богдана Круглика гідні вічної пам’яті. Вірний син України родом з Печеніжина. Цими вихідними відбулося освячення пам’ятного знаку, який встановили побратими ще минулого року на місці загибелі “Гуцула”.

Пише Інформатор з посиланням на Печеніжинську ТГ.

Богдан Круглик з позивним “Гуцул” – родом з Прикарпаття. І понад усе він любив українські Карпати. Йому було 30 років, сім із них він провів на війні з російськими окупантами. Військовий пройшов бої за Іловайськ у 2014 році, брав участь у Широкинській наступальній операції у 2015-му. Доти – учасник Революції Гідності. З 2016 року став до лав 10-ї ОГШБ. З початком повномасштабного вторгнення бився за Київщину. І бій за українську столицю став для військового останнім.

В село Жерева Іванківського району Київської області приїхали рідні, друзі, побратими Богдана, щоб помолитися за безсмертну душу воїна на місці, де він прийняв свій останній бій. Були присутні і місцеві мешканці, які з великою вдячністю говорять про військових, які стримали ворожу навалу на цьому напрямку.

Лінія фронту проходила на 92 км, на якій два батальйони тримали оборону. Завдяки професіоналізму та мужності військових наступ окупантів став неможливим. Проте була заплачена висока ціна, багато з воїнів полягли на полі бою, серед них і Богдан Круглик.

Вічна пам’ять та слава полеглих буде жити у віках! Ніколи не забудемо!

Нагору